Menu

Over Congrestival

Krekt wat oars as oars.
Dat is waar wij Friezen nationaal en internationaal bekend om staan. Die Friese eigenzinnigheid levert de mooiste ideeën op. Ideeën die we graag met je delen tijdens ons X-Honours Congrestival op 6, 7 en 8 juni 2018. Een Congrestival dat inspireert, motiveert, maar bovenal activeert!

Drie dagen lang laten we je zien hoe wij werken bij het X-Honours Congrestival programma van NHL Stenden Hogeschool. Je krijgt een kijkje in de keuken van ons X-Lab. En je ontdekt hoe onze studenten werken. Op woensdag en vrijdag toer je tijdens de Elfprojectentocht langs verrassende projecten in de provincie om zelf te horen, te zien, te ruiken en te proeven hoe ons onderwijs, onderzoek en werkveld een perfect één-drietje vormen.

Op donderdag 7 juni nodigen we je uit voor een congresdag boordevol interactieve workshops, verrassende presentaties en inspirerende gastsprekers, die zorgen dat jij op het puntje van je stoel zit. Een kijkje in het Huis van de Hersenen, een rit over de nieuwe wegen die de Afsluitdijk ons biedt of vol gas aan de slag met Fossielfrij FryslânHatsjikidee.